15 yıl xplace

2002 yılında xplace genç, yenilikçi bir şirket ​​olarak kuruldu. 15 yıl sonra, xplace POS'ta dijital temas noktaları için bir danışman ve entegratör oldu. Şirket, interaktif müşteri bilgileri, kiosk teknolojisi ve POS'ta dijital tabelalar konusunda Avrupa pazar lideri oldu.

x Overlay

Genç yenilikçi bir şirketten Avrupa pazarının liderine: Göttingen şirketi xplace 15 yaşında

(Göttingen, 16.06.2017)

"Biz danışmanlarız ve çözüm sağlayıcılarız. Her zaman aynı anda birçok ülkede faaliyet gösteren sanayi ve büyük perakendeciler, daha sonra dijital yollarla ele aldığımız sorunlarını dile getirmek için bize geliyorlar. Uluslararası rotamızın doğru olduğu kanıtlandı.” Xplace GmbH CEO'su Arne Jürgensen, bu sözlerle, tam hizmet sağlayıcısını, ülke genelindeki ve Avrupa'daki toplam 291 çalışanı POS'taki interaktif müşteri bilgileri alanında Göttingen'den alarak Avrupa pazar lideri yapan gelişmelerin neler olduğunu uygun bir şekilde özetlemektedir.

Xplace 2002 yılında, üniversite şehri Göttingen'de piyasaya sürüldüğünde, şirket, müşteriye kapsamlı ürün bilgileri sağlayan ve satın alma kararlarını vermelerine yardımcı olan perakende sektörü için dokunmatik ekranlı terminaller geliştirdi ”diye eklemektedir.

Aussprache lernen 15 yıl xplace

15 yılın ardından, xplace'in yalnızca Göttingen'de 215 çalışanının bulunmasının yanı sıra xplace 50'den fazla ülkede sabit perakende satış noktalarında POS'un dijitalleştirilmesini aktif olarak desteklemektedir. Xplace'in dijital sistemleri şu anda dünya çapında yaklaşık 5.000 mağazada çalışmaktadır. Media Saturn'ün yanı sıra, Carrefour, EDEKA, famila, Miele, expert ve Gémo xplace’in müşterileri arasındadır.

2015'te Göttingen'den tam hizmet sağlayıcı, Media Markt ve Saturn'ün ESL'ye (elektronik fiyat etiketleri) dönüşüm sürecini destekledi. Avrupa genelinde 1.000'den fazla mağazada 10 milyondan fazla ESL'ye sahip xplace bulunmakta ve x place böylece dünyanın en büyük ESL projesini uygulamaktadır. 2002 yılında kurulan xplace şirketinin kurucu ortaklarından biri olan ve şu an şirketin yönetim ekibinin bir üyesi olan Marco Wassermann, "MSH için, piyasalardaki tüm teknik verileri bir araya getiren ve otomatik raporlamaya olanak sağlayan global bir ESL gösterge paneli yazılımı geliştirdik" diyor.

Bir teknoloji şirketi olan xplace, sadece atmosfer yaratan video kurulumlarını, dijital fiyat etiketlerini ve özellikle müşterileri için yararlı ürün stoklarını içeren cazip portföyüne değil, aynı zamanda dijital medyayı uygulayan çalışanlarına da güveniyor. Arne Jürgensen, "Bir çoğu baştan beri bu işin içinde ve hala her şeyin mümkün olduğuna dair başlangıçtaki ​​tutumlarına sahipler" diye açıklıyor. Göttingen şirketindeki Dışa Açılma Direktörü Emil Zagirov gibi. "12 yıl önce xplace'de başladığımda Alman şirketleriyle hiç deneyimim yoktu. O zamanlar xplace'deki aile atmosferini çok sevdiğimi hatırlıyorum, "diyerek bugün o günlerini yad ediyor. Emil Zagirov, "birbirimizle eşit şartlarda tartışmamız, hatalarımızdan birlikte ders çıkarmamız ve başarıların tadını birlikte çıkarmamız xplace’i özel kılıyor" diyerek ekliyor.

Yenilikçi bir başlangıçtan Avrupa pazarının liderliğine uzanan başarılı yolda, xplace sadece trendleri takip etmekle kalmadı, aynı zamanda sürekli yenilikler yaparak ve kararlı çalışanlarının da yardımıyla söz konusu trendleri şekillendirmeye yardımcı oldu.

Xplace GmbH, interaktif müşteri bilgileri, kiosk teknolojisi ve POS'ta dijital tabela alanlarında Avrupa pazar lideridir. Şirket, POS'ta tüketicilere en iyi şekilde tavsiyede bulunmak ve satın alma kararlarında yardımcı olmak için perakendecilere ve sektöre etkin araçlar sunmaktadır. Çözümler, endüstri içi ürünlerden dijital mağaza içi iletişim için bütünsel ve bireysel çok kanallı çözümlere kadar uzanmaktadır. Şirket, tam hizmet sağlayıcısı olarak, tüm değer zincirini kurum içinde eşlemektedir. Göttingen'deki genel merkeze ek olarak, xplace GmbH hemen hemen tüm Avrupa ülkelerindeki yan kuruluşlar, satış ofisleri ve ortaklıklar tarafından temsil edilmektedir.