xplace, en büyük ESL projesini uyguluyor

xplace, tam hizmet sağlayıcısı göreviyle Media Markt ve Saturn'de uluslararası olarak lojistik, veri entegrasyonu ve fiyat etiketlerinin kurulmasından sorumludur.

Bu, bugüne kadar dünyanın en büyük ESL projesidir. Göttingen asıllı entegratör 1.000 mağazada 10 milyondan fazla fiyat etiketi yerleştirmiştir.

x Overlay

xplace, Media Markt ve Saturn'de dijital fiyat etiketlerine dönüştürmeyi tamamladı

(Göttingen, 22.02.2017)

xplace, Media Markt ve Saturn'ü ticari işlemlerini dijitalleştirmede destekliyor: Avrupa genelinde 1.000'den fazla mağazaya elektronik fiyat etiketleri (ESL) eklenmiştir. xplace, bugüne kadarki en büyük ESL projesinin tamamlayıcı ve tam hizmet sağlayıcısı olarak görev yapmıştır.

Elektronik Raf Etiketleri

Toplamda 10 milyondan fazla fiyat etiketi yerleştirilmiştir. Dönüşüm süreci 2015 yılında başlamıştır. Xplace tam hizmet sağlayıcısı olarak, donanım lojistiği, veri entegrasyonu, iletişim altyapısının kurulması, yerinde servis ve çalışan eğitiminden sorumlu olarak görev yapmıştır. Tam hizmet sağlayıcı aynı zamanda piyasadaki tüm teknik verileri bir araya getiren ve otomatik raporlama sağlayan global bir ESL gösterge paneli yazılımı geliştirmiştir. Xplace GmbH CEO'su Arne Jürgensen, “Operasyon sırasında destek ve izleme de uygulayarak temiz bir teknik uygulama sağlayabiliriz” diyerek açıklamada bulunmuştur.

Donanım SES-imagotag'dan geliyor. Yeni fiyat etiketleri özellikle iyi okunabilirlik ile karakterize edilir. Bu, LCD'nin yanı sıra e-kitap okuyucularda kullanılan "kağıda benzer" teknolojiyle sağlanır.

Elektronik fiyat etiketleri temel olarak fiyatlandırmanın en hızlı ve en kolay çeşididir. Önceden, bir fiyat etiketinin basılması, büyüklüğünün kesilmesi ve fiyat değişiklikleri çok zaman aldığında her bir ürüne uygulanması gerekiyordu. Elektronik fiyat etiketleriyle fiyatlar doğrudan ürün yönetim sisteminden değiştirilebilir. Çevrimiçi ticaretin şu ana kadar sahip olduğu hız avantajı geçerli değil ve iş arkadaşları bu nedenle müşteri danışmanlığı için daha fazla zamana sahipler. Ek olarak, fiyat etiketleri daha ileri teknolojilerin temelidir: Arka planda veri odaklı ürün tasarımı ve tedarik zinciri ile yakından bağlantılıdırlar. Ek olarak, müşteriler gelecekte yakın alan iletişimi (NFC) aracılığıyla fiyat etiketlerinden ek ürün bilgilerine erişebileceklerdir.

Elektronik Raf Etiketleri

Xplace GmbH, interaktif müşteri bilgileri, kiosk teknolojisi ve POS'ta dijital tabela alanlarında Avrupa pazar lideridir. Şirket, POS'ta tüketicilere en iyi şekilde tavsiyede bulunmak ve satın alma kararlarında yardımcı olmak için perakendecilere ve sektöre etkin araçlar sunmaktadır. Çözümler, endüstri içi ürünlerden dijital mağaza içi iletişim için bütünsel ve bireysel çok kanallı çözümlere kadar uzanmaktadır. Şirket, tam hizmet sağlayıcısı olarak, tüm değer zincirini kurum içinde eşlemektedir. Göttingen'deki genel merkeze ek olarak, xplace GmbH hemen hemen tüm Avrupa ülkelerindeki yan kuruluşlar, satış ofisleri ve ortaklıklar tarafından temsil edilmektedir.

• Google Tag Manager: We use Google Tag Manager to manage external scripts more efficiently.
  • Youtube: We use YouTube to display videos.